(Android/iOS) Merge Design: Home Renovation чіти на необмежену кількість золота
Mar 15, 2022 23:00:32 GMT -7
Post by oreratlonself on Mar 15, 2022 23:00:32 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Design: Home Renovation ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Design: Home Renovation IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти на необмежену кількість золота ▞▞▞
▞▞▞ Merge Design: Home Renovation 2022 version ▞▞▞
Ķieģeļu sabrukuma misija Arkādes spēles pij
Крута гра і веселощі
Мені сподобалось, але завдання більше не завантажуються
Справді розумний. Дуже відрізняються від інших ігор із злиттям, у які я грав. Спасибі.
нудно
Подія змусила мене втратити свої речі. Я повернувся до гри і всіх моїх дерев, пиломатеріалів і фарби... ПІХЛО..
مننه
Мені дуже подобається сітка великого розміру в цій грі. Також приємні музика та мистецтво.
Мені, можливо, сподобався цей додаток, але мені просто не подобається, що ви не можете побачити завершену кімнату. Все зникає.
Подобається графіка, весела гра
Я люблю цю гру! будь ласка, додайте більше кімнат.
Merge Design: Home Renovation ধাঁধা crwi
Merge Design: Menata rumah Teka-teki cmj
Мені подобається грати, і 👍👍👍👍👍😎😎😎😎😎
Насолоджувався грою, але після оновлення вона не завантажується належним чином. З цим нічого не вдієш
Чудова гра, дуже захоплююча, подобається
Чудово, якщо ви любите об’єднання
Мені це подобається, але хотілося б, щоб було більше життів, але все одно для мене 5 зірок
Справді весела гра
Не турбуйтеся про завантаження, щоб довго переміщатися після спальні в стилі бохо. Чудова гра подобається, як ви можете вибрати свій власний дизайн. Спочатку це було чудово, але тепер для виготовлення виробів потрібно багато часу. Мені справді хочеться видалити цю гру.
Весела гра. Мені хотілося, щоб слова героїв звучали повільніше, або я міг би клацнути, коли прочитаю речення, щоб я міг прочитати все, що вони говорять.
Дещо заплутано. Екран недостатньо великий. Хаотичний.
Збої в грі, і ви втрачаєте предмети.
Привіт тому, хто коли-небудь керує цією грою... Я звертаюся до вас електронною поштою, щоб отримати допомогу з проблемою, з якою я зіткнувся... Немає відповіді, будь ласка, допоможіть мені, дякую.
Мені дуже подобається ідея гри, але я не розумію, як я маю отримати дурні ножиці, які мені потрібні для всіх трьох моїх наступних завдань. Ніщо не підказує мені, як їх отримати, і тепер я застряг. Будь ласка, додайте інструкцію, як отримати речі. Редагувати: я зрозумів ножиці, але тепер я не можу знайти засоби для чищення. До ножиць можна отримати доступ, діставши скриньку (коробку із засувом)
Я ставлю цій грі 5 зірок, тому що я люблю її. Однак, чому чашки та миски отримують дуже багато часу. Що ускладнює прогрес у грі. 🤦♀️
Раніше це була гарна гра, але зараз ви не можете отримати багато предметів. Треба чекати таймерів. Багато енергії, але не куди її використати.
Я насолоджувався грою, але зараз я застряг, тому що мені потрібні квіти в горщиках, і я не можу зрозуміти, як і де їх отримати.
Гра в порядку. Спочатку це відчувається швидко, але через деякий час стає дуже повільним. І ви можете дістати лише 5-10 предметів із ящика, перш ніж доведеться довго чекати.
Я новенький, але мені подобається.
Біжи з поля, щоб швидко зібрати речі
Графіка дійсно гарна, а концепція приємна. Єдиний мінус – подія. Є лише одна подія, і вона працює на вимогу. Кількість зірок події, яку ви отримуєте, недостатня, а призи, які ви можете купити в магазині, не дуже цікаві.
Тривалість життя короткий
Цікава гра. Я насолоджуюся кожною частиною цього
Я граю в цю гру годинами, вона дуже весела і захоплююча
Гарна гра
Ну, я був дуже розчарований, тому що все починалося дуже добре, але виявилося, що це відстойно, як і більшість ігор із злиттям. Це марна трата часу, і я грав лише 2 дні. Я б запропонував покращення, але це того не варте. Він має невеликий потенціал і міг би зробити набагато краще. Це просто.....нудно.
Чудова концепція, але як і будь-яка інша дизайнерська гра.
Почалося весело, а потім я помічаю, що тут і там обманює. Дуже дратує! Останнім часом у мене виникали проблеми з включенням і вимиканням. Кілька разів звертався до технічних спеціалістів, певні рішення не здавалися можливими. Я не хотів втрачати свій прогрес, видаляючи та перевстановлюючи. Днями він йшов повільно і зависав, не даючи мені певних досягнень, тому я перезавантажив телефон. Тепер я не можу повернутися в гру. Вже два дні ПІДКЛЮЧЕНО ДО СЕРВЕРІВ. Кілька разів звертався до техніків. НАДА
Дуже люблю цю гру
Це не дасть мені предмет, який я придбав із діамантами для події, ігри потребують виправлення
Мені подобається ця гра, я пройшов п'ять етапів, я люблю її, але вона стала важкою
Мені подобається ця гра, і мені подобається ця гра
Merge Design: Home Renovation Kirakós játékok klq
Я дуже люблю цю гру, але пару днів тому вона не давала мені продовжити гру, вона постійно показувала мені повідомлення «Підключення до сервера», як я можу це виправити?
Не розумію, як грати
Merge Design: Menata rumah Teka-teki cmj
Весела невелика гра на злиття з великою кількістю проблем. Усі події абсолютно однакові, і отримати нагороду неможливо. Погано пояснюється, як отримати певні джерела предметів. Обмежує не тільки на поповнення енергії, але й на нерест...