(Android) Color Water Sort Puzzle Games hackovací hra (mnoho primogemů)
Mar 15, 2022 22:45:20 GMT -7
Post by oreratlonself on Mar 15, 2022 22:45:20 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Water Sort Puzzle Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Water Sort Puzzle Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovací hra (mnoho primogemů) ▞▞▞
▞▞▞ Color Water Sort Puzzle Games 2022 version ▞▞▞
Hra je tak úžasná už jen proto, že je založena na hádankách různých druhů souvisejících s kombinací barev.😇
super čas plyne
Hra s barevnými hádankami ve mně vyvolává pocit energie jako ohromující hra, kterou si právě teď užívám, takže pokračujte v hraní hry.😇
Hra je zábavná, ale tolik dlouhých reklam.
Barevná logická hra přitahuje pozornost, je to jedna z úžasných her, její grafika je nádherná.😇
Color Water Sort Puzzle Games Puzzle bcf
Tato hra je velmi dobrá, moc se mi líbí, musíte to zkusit, protože je to úžasná hra, opravdu se mi moc líbí. musí zkusit kluci
Barevná voda je velmi úžasná a zajímavá aplikace. Doufám, že tuto hru používají všichni lidé.😇
Měl jsem ji nainstalovanou 5 minut a musel jsem ji odinstalovat kvůli příliš velkému množství reklam. Mohu hrát 1 úroveň po dobu 30 sekund nebo méně, ale reklamy PO KAŽDÉ ÚROVNI jsou 2 minuty.
velmi špatná hra a nudná hra
Tuto hru velmi miluji Pomáhá zlepšovat mozek Je to opravdu dobrá hra
Je to odpočinková hra, jako bych nemohl překonat, jak je to snadné a obtížné, ale je to snadné, že je to jako puzzle.
Není problém
Ravi(*^3^)/~♡
Třetí třída nejdráždivější plná reklam
tato hra je prostě úžasná... je to jen to nejlepší, některé úrovně jsou tak těžké
Galaxy of Pen & Paper Role Playing xdg
Srujana
Hra samotná je docela dobrá a zábavná, ale problém je v tom, že vám nařizuje hrát každou úroveň, kterou potřebujete, jako 3 reklamy, což znamená, že strávíte asi 2 minuty sledováním reklam a hrajete 1 minutu a 30 sekund, což je obvykle čas, který musíte dokončit trubky. Můžete se tomu vyhnout tím, že zaplatíte drahokamy, ale na konci to bude to samé. Abyste se vyhnuli reklamám, budete muset utratit peníze. Chápu, že vývojáři potřebují vydělat peníze, ale tohle je příliš. hru smažu.
Jak může tento vývojář nacpat tolik reklam do jedné aplikace a zachovat si pocit důstojnosti? Přehrajte jednu instanci, jejíž dokončení trvá asi 10 sekund, a poté se podívejte na 30sekundovou reklamu. Povedený. Opravdu jedna z nejurážlivějších her, jakou jsem kdy zažil.
Přál bych si jen, aby se hra mohla rozšířit o další lahve. Ale pořád je to zábava hrát. Chtěl bych povzbudit své přátele, aby tuto hru hráli. Mám pár kamarádů, kterým tato hra připadá zábavná.
Poskytuje velmi atraktivní mozkové myšlení
Byl jsem zvědavý, proč je hodnocení této logické hry s organizováním barev vyšší než u ostatních. Po chvíli hraní si upřímně nejsem jistý. Ovládání je neohrabané a jste bombardováni reklamami. Projít úroveň? Inzerát. Potřebujete restartovat úroveň? Inzerát. Vybíráte nějaké úpravy hry? Inzerát! Je to více reklam než hratelnosti.
Slibná hra, ale příliš mnoho reklam, které se snaží učinit ji nehratelnou, pokud nezaplatíte
Tato hra je svým způsobem odpočinková
Dobrý den, tato hra je tak dobrá, že se instaluje, ale hrál jsem ji na svém mobilním telefonu, ale ne příliš mnoho reklam, moje matka a já nejsme vyčerpaní z reklam. Miluji to
kompletní úžasné hry 😎mysl vycházejí neustále, děkuji.
Tak. Mnoho. reklamy. Ani náročné.
Vývojáři odstranili neustálé připomenutí napsat recenzi od mé poslední recenze, což je skvělé. Mám teď problém, kdy už nenacházím klíče, když jsem ve vyšších úrovních, takže nemůžu odemknout zbytek skinů lahví.
Eetni bi aashi nhi thi
Hra je v pořádku, ale nucené reklamy nejsou nikdy dobrý nápad. Žádné tlačítko pro ukončení, ale vzhledy a režimy jsou plus
Dobrý 😁
Přichází příliš mnoho reklam
Tuhle hru miluju víc😍
Množství reklam je směšné, objevují se po dokončení každé úrovně, pokud znovu uděláte úroveň, pro nápovědu... Prostě neustálé reklamy
Dobrá hra