(Android) Asphalt 9: Legends εξαπατήστε τον κωδικό για περισσότερους πόρους
Mar 15, 2022 22:36:19 GMT -7
Post by oreratlonself on Mar 15, 2022 22:36:19 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήστε τον κωδικό για περισσότερους πόρους ▞▞▞
▞▞▞ Asphalt 9: Legends 2022 version ▞▞▞
Asphalt 9: Legends Balapan pdk
Ωρεό καλό είναι με καλά αμάξια και πόλι ευκόλο
Πολύ εντυπωσιακά γραφικά και η μουσική υπόκρουση είναι φοβερή.....
Τόσες πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις μετά από έναν αγώνα και δεν μπορούμε καν να τις κλείσουμε. Πρέπει να κλείσουμε την εφαρμογή και μετά να την επανεκκινήσουμε και να παίξουμε...Κάντε τις διαφημίσεις κλειστές...
μετά την ενημέρωση, προσπαθείτε πάντα να συγχρονίζετε με τον διακομιστή και μερικές φορές διαρκεί περισσότερο από 1 λεπτό ή παγώνει
Το παιχνίδι είναι φοβερό, αλλά κάθε λεπτό υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, που εκνευρίζουν περισσότερο και επιτρέποντας κάποιες διαφημίσεις το παιχνίδι χάνει τη φήμη του
Αντί να διαιρέσετε τη συσκευή, απλώς προσθέστε 60 fps, σωματίδια και θόλωση κίνησης, καθώς η συσκευή μεσαίου εύρους μπορεί να εκκινήσει αυτά τα γραφικά και όμως έχουμε κολλήσει στα 30 fps. Απλώς προσθέστε την επιλογή και το πρόβλημα λύθηκε όπως στην έκδοση για υπολογιστή.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι είναι πραγματικά ρεαλιστικό, αλλά θα ήθελα να έχω ένα γρήγορο αυτοκίνητο γιατί έπαιξα ένα από τα γεγονότα και το buggatie ήταν γρήγορο, μετά επέστρεψα στο carrier και είχα ακόμα το μεγαλύτερο αυτοκίνητο.
Δεδομένου ότι το Galaxy s10e μου έπρεπε να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, έχασα πρώτα το προφίλ παιχνιδιού μου (Eddie Van Halen).. Είχα τουλάχιστον 35 αυτοκίνητα και ήμουν στο επίπεδο 47 (ίσως και υψηλότερο). Έτσι, προσπάθησα να ξεκινήσω από την αρχή, αλλά τώρα το παιχνίδι παγώνει κατά την εκκίνηση και μετά λαμβάνω ένα μήνυμα "Το Asphalt 9 δεν ανταποκρίνεται". Εκκαθάριση την προσωρινή μνήμη. Αυτό δεν έλυσε το πρόβλημα. Θα μπορούσα να διαγράψω δεδομένα, αλλά δεν θέλω πραγματικά αν δεν το χρειάζομαι. Περιττό να πω ότι είμαι αρκετά απογοητευμένος με αυτήν την εφαρμογή τον τελευταίο καιρό.
Αυτό το παιχνίδι δίνει πολλές προσθήκες και αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό .. κάθε φορά που παίζω παιχνίδι πρέπει να παρακολουθώ unskible προσθέστε ότι είναι πολύ ενοχλητικό Ζητώ το GAMELOFT παρακαλώ διορθώστε το ...Δημιουργήστε διαφημίσεις ως επιλογή όχι υποχρεωτική εργασία ευχαριστώ
αυτό το παιχνίδι δεν ξεκινά καν. Μήνυμα σφάλματος σχετικά με τη σύνδεση δικτύου.
Asphalt 9: Legends Balapan pdk
Bro κοιτα ειναι καλο
Εξαιρετικό παιχνίδι... Απαιτούνται πάρα πολλά σχέδια για την αναβάθμιση αυτοκινήτων..!
είναι απλά τέλειο
Σφάλμα κατά τον έλεγχο της διαδικτυακής πολιτικής απορρήτου, δεν μπορώ να παίξω ακόμη και αυτό το παιχνίδι, κάθε φορά που το χρονολογώ εμφανίζεται πάντα ότι είναι σφάλμα κατά τον έλεγχο της διαδικτυακής πολιτικής απορρήτου, δοκιμάστε ξανά. Προσπαθώ περίπου 10 φορές αλλά πάντα το ίδιο αποτέλεσμα, χρησιμοποιώ wifi οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης στο internet. Παρακαλώ βοηθήστε με να επιλύσω αυτό το πρόβλημα, ώστε να μπορώ να πάρω το χρόνο μου και να παίξω αυτά τα καταπληκτικά παιχνίδια αγώνων "ON THE GO"
Διασκεδαστικό παιχνίδι. Μακάρι τα διαφορετικά καθημερινά γεγονότα για τη νίκη ενός αυτοκινήτου να περιλάμβαναν διαφορετικούς αγώνες και όχι τους ίδιους κάθε φορά που παίζετε για να κερδίσετε σχέδια.
Rank gating Career σίγουρα ΔΕΝ κάνει πιο ευχάριστη την εμπειρία μου στο παιχνίδι. Με την κίνηση σταδιοδρομίας που βασίζεται σε εντελώς τυχαίες πτώσεις σχεδίων, χωρίς καμία ικανότητα, βαριέμαι την Καριέρα. Η προσπάθεια απόκτησης της καριέρας σε δεξιότητες έως ότου ΕΠΡΕΠΕ να αναβαθμιστεί έφερε πρόκληση και βάθος. Μόλις βάλετε τοίχο στο Καριέρα, τα μόνα πράγματα που απομένουν να κάνετε όσο περιμένετε να πέσει τυχαία το σωστό σχέδιο είναι η αναπαραγωγή πολλών παικτών μετά τη λήξη των εισιτηρίων της εκδήλωσης σας, κάτι που διαρκεί περίπου 15 λεπτά περίπου. 😥 Διορθώστε.
Το career mode είναι ωραίο, οι περισσότεροι αγώνες ομως πολυ μικροί σε διάρκεια και δεν αισθάνεσαι στο φουλ την ένταση όπως στο 8. Και επίσης, ποιος σαΐνι σκέφτηκε να παίρνουμε αυτοκίνητα ΜΟΝΟ με blueprints? Δηλαδή για τη Laferrari πρέπει να μαζεψω 35 blueprints, 1 τη φορά ανά κάθε περίπου 8-10 αγώνες (ανάλογα το season season) ? Το touchdrive ο, τι χειροτερο, λες και σκέφτηκαν, να βαλουνε το ίδιο το κινητο να οδηγήσουν! Αλήθεια ρε gameloft; Παιχνίδι με αυτοκίνητα και το κανατε αυτόματο με λιγες πινελιές από subway surfers.... Μονο στο tilt ζεις φουλ την εμπειρία. Offline mode δεν υπάρχει, να καθομαι να σαπίζω στο χωριό δηλαδή. Και κάτι τελευταίο, να πω και κάτι καλό, το μόνο που λατρεύω απίστευτα στο παιχνίδι, είναι φυσικά η μουσική, Εξαιρετικές επιλογές Gameloft.
Ειναι ωραιο το παιχνιδι μα καμια φορα βγαζει να πατησεις join καπου που ας πουμε δεν επιθυμεις να πας...και κατι αλλο....γιατι πρεπει να κραταει τοσο χωρο??
Απλά εκπληκτικό, η ποιότητα του βίντεο και το παιχνίδι - Συγχρονίστηκα το χειριστήριο PS4 με το τηλέφωνό μου και είναι φοβερό
Όχι πολύ άθλιο...
Φοβερό παιχνίδι όπως πάντα. Ωστόσο, η λειτουργία για έναν παίκτη εκτός σύνδεσης θα ήταν εξαιρετική.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι. Παίζω εδώ και τέσσερις μήνες αλλά μετά την πρόσφατη ενημέρωση δεν μπορώ να παίξω multi-player ούτε μια κούρσα. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά έχω δοκιμάσει πολλούς τρόπους, όπως να διαγράψω το παιχνίδι και να το κατεβάσω ξανά, αλλά απλά δεν φαίνεται να λειτουργεί. Αν δείτε αυτήν την κριτική, απαντήστε στην ερώτησή μου. Γιατί δεν μπορώ να παίξω multi-player
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει ακόμα επιλογή κάμερας στο αυτοκίνητο!; Δεν αντέχω να είμαι έξω/πίσω από το αυτοκίνητό μου!!! Αδύνατη η αναπαραγωγή.
κολλάει πολλές φορές
Το παιχνίδι είναι βαρετό και arcadish μετά από λίγα λεπτά το διέγραψα
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό αλλά τα γραφικά είναι χάλια 😐😐😐😐🎮🎮🎮🚗🚗
Όταν κατέβασα αυτό το παιχνίδι, ήξερα ήδη ότι θα ήταν φοβερό, δεδομένου ότι μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, τα απίθανα γραφικά και το παιχνίδι είναι ευχάριστο. Ακόμα περιθώριο βελτίωσης, αλλά αν ψάχνετε για ένα ωραίο παιχνίδι αυτοκινήτου...Σας προτείνω αυτό το παιχνίδι, μην προσέξτε τα άλλα σχόλια, δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι αυτοκινήτου καλύτερο από αυτό
Το καλύτερο παιχνίδι ever μιλάμε
Το παιχνίδι ήταν καλό πριν, είναι καλό τώρα μετά από αυτή τη μικρή ενημέρωση, αλλά το πράγμα δεν είναι καλό, δηλαδή εάν το αυτοκίνητό μας δεν έχει χαμηλή ισχύ, δεν μπορούμε να αγωνιστούμε περαιτέρω στην καριέρα, παρακαλώ η Gameloft να το διορθώσει
4/10. Συνολικά κάνατε ένα καλό παιχνίδι, αλλά επικεντρωθείτε στα γραφικά του παιχνιδιού. Ο λόγος για να δώσεις 4/10 είναι ότι έκανες τα γραφικά πολύ καλύτερα που ένα android που έχει 4GB ram δεν μπορεί να τρέξει το παιχνίδι χωρίς να παγώσει. Δεν μου συμβαίνει πάντα, όποτε έπαιζα ένα γεγονός ή οποιονδήποτε αγώνα στον 4ο αγώνα, να ξεκινήσω το παιχνίδι καθυστερώ, παγώνω και μετά ανατινάζω το αυτοκίνητό μου δείχνοντας ότι έχω κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο αλλά η σύνδεσή μου είναι καλή [περίπου 90MBPersecond].οπότε παρακαλώ διορθώστε τα γραφικά του
Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για να περνάτε χρόνο τα γραφικά είναι εκπληκτικά, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα εάν έχετε τηλέφωνο χαμηλότερης τεχνολογίας, σας συνιστώ να έχετε ένα τηλέφωνο πριν από το 2018.
Learn Italian | Translator Təhsil mtt
Παρακαλούμε αφαιρέστε τις διαφημίσεις. Πολλοί παίκτες απεγκατέστησαν αυτό το παιχνίδι λόγω διαφημίσεων, γι' αυτό επιλύστε αυτό το πρόβλημα
Κατεβένη πόλι αργά άλλα είναι πόλι καλό παιχνίδι
Είναι ένα καλό παιχνίδι, υπέροχα γραφικά, εξαιρετικό παιχνίδι και ωραία αυτοκίνητα, προτείνω να το δοκιμάσετε.
Πολύ κακή εμπειρία, μπορεί ακόμη και να μετακινηθεί στο μενού χωρίς να εμφανιστούν πολλές διαφημίσεις. Κατέστρεψε την εμπειρία παιχνιδιού
Από τα αγαπημένα μου παιχνιδια
Είναι πραγματικά ένα καλό παιχνίδι, αλλά είναι pay2win
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά είναι ****** γελοίο να παίζονται πολύ συχνές διαφημίσεις μετά από κάθε αγώνα. Είναι ******* ενοχλητικό και πρόκειται να απεγκατασταθεί αν συνεχιστεί αυτό..!!!
Το παιχνίδι ήταν καλό, αλλά για άγνωστο λόγο, δεν μπορώ να στρίψω πια αριστερά ή δεξιά ενώ αγωνίζομαι (καθιστώντας το παιχνίδι εντελώς άχρηστο). Εξακολουθεί να χρησιμοποιεί Samsung S21U με Android 12.
Εντάξει, αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι που δεν πρόκειται να πει ψέματα, έχει κυρίως ωραία αυτοκίνητα και καλούς αγώνες, είναι πολύ ωραίο να παίζεις, νομίζω ότι πρέπει να παίξεις.
Τα υπέροχα παιχνίδια αγώνων είναι πραγματικά ένα από τα αγαπημένα μου, αλλά ακόμα δεν μου αρέσουν μερικά πράγματα που είναι πρώτον οι αναδυόμενες διαφημίσεις μετά από κάθε παιχνίδι και δεύτερον το παιχνίδι κολλάει μετά από αυτές τις αναδυόμενες διαφημίσεις, παρακαλώ διορθώστε και εκτός από αυτό τα παιχνίδια υπέροχα.
Έχω έναν λογαριασμό στη google και θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος με παιχνίδια EA. Κάθε φορά που προσπαθώ να συνδέσω τον λογαριασμό μου λέει "δεν μπορούσα να συνδεθώ στο google"
Μετά τη νέα αναβάθμιση είδα διαφορά, τη διαφήμιση της Michelin μετά από κάθε αγώνα.
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της επιλογής μου. Τα γραφικά του είναι εξαιρετικά. Προτιμώ να κατεβάσω αυτό το παιχνίδι επειδή έχει λειτουργία touchdrive.