Post by exlinlimembpar on Feb 16, 2022 3:04:14 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nameless Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nameless Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod çox qızıl ▞▞▞
▞▞▞ Nameless Cat 2022 version ▞▞▞
Mən bu ulduzu yalnız tərtibatçıların NFT-ləri dəstəklədiyi üçün verirəm.
Nə üçün tərtibatçılar səviyyə atlama seçimlərini verməkdən nifrət edirlər? Başqa bir oyun silindi, çünki mən eyni səviyyədə ilişib qalmışam və onu təkrar-təkrar oynayıram və indi darıxıram və yaxşı oyun kimi başlayan oyun indi tamamilə nifrət etdiyim bir oyundur.
Oyunu çox bəyənirəm😍 15-ci Səviyyədə çox qorxdum, çünki məni qovalayan qırmızı əjdaha var idi🙂 amma keçdim Lol Mən bu oyunu çox tövsiyə etdim!!
Mən oyunu çox sevirəm, amma idarəetmələr həqiqətən bərbaddır
Heç bir səbəb olmadan söyüş və təhqir. Artıq dərslik. Ümumi. Pis deyil, sadəcə darıxdırıcı. Estetika fantastikdir, incəsənət və musiqi 5-dən 5-i.
Nameless Cat Darbības spēles qvg
Sərin
Bu oyun sevimli, cazibədar və çətin, lakin bəzən tapmacanı həll etmək üçün nə etməli olduğunuz və nəyi səhv etdiyinizin aydın olmaması səbəbindən olması lazım olduğundan daha əsəbidir. xüsusilə oyunun sonuna doğru uğursuz olur. Mən sizə dərslik üçün reklamı izləmək imkanı verən düymə əlavə etməyi təklif edərdim, ola bilsin ki, dərslik digər oyunlarda gördüyüm kimi siyahıya alınmamış youtube videolarından ibarətdir. Əks halda yaxşı oyun.
Əyləncəli ola bilərdi, amma idarəetmə sərt və iyrənc dərəcədə cavabsızdır. Oyun kifayət qədər xətti görünür və formatdan kifayət qədər tez cansıxıcı oldu. Pis deyil, amma əlbəttə ki, yaxşı deyil.
Nameless Cat is a pixel art style platformer. A nameless kitten who stumbled upon a strange world, embark on an action-packed journey through the fantasy realm
onlar nft bandwagon atladı ki, məyus oldu
Sürət hərəkəti idarə etməyi çox çətinləşdirir. Həmçinin, dialoq o qədər kiçikdir ki, oxunmur.
MƏN BU OYUNU SEVİRƏM, lakin onun bəzi hissələrində ÇOX ÇƏTİN sonuncu səviyyədəyəm və arzu edirəm ki, ikinci hissədə yoxlama nöqtəsi olsun, çünki birinci hissəni dırnaqlamışam və bunu yenidən etmək məcburiyyətində qaldığım üçün çox əsəbiləşir və işıqlandırma şeyləri zəncirli əşyaları əldə etmək üçün lazım olan şeylərə toxunmağa davam edir və MƏN BU TELEPORT TUTULMASINI KEÇƏ BİLMİRƏM BU MƏNİ QIYIQLAMAYI ETDIRIR!!!!!!!!! hər hansı bir yol və bir neçə daha çox yoxlama nöqtəsi (lakin bir çox problem kimi deyil) və yaxşı işə davam edin.
Tövsiyə edəcəyim çox gözəl oyundur, lakin yeganə problem odur ki, bosslarda yoxlama nöqtələri yoxdur. Birinci mərhələ, ikinci mərhələ və ya üçüncü mərhələ kimi. 2021-ci ilin yanvarından bəri son patronda ilişib qalmışam!!!! Bundan başqa, oyunu bəyənirəm. Hekayə yaxşıdır, personajlar yaxşıdır və oyunu öyrənmək asandır. Ümumiyyətlə, yaxşı oyun, amma istərdim ki, bosslarda yoxlama nöqtələri olsun.
Mən bu oyunu həqiqətən çox sevirəm. Qrafika gözəldir və bütün səyahət sakitdir, sadəcə daimi reklamlar təcrübəni pozmağa davam edir. Reklamlar az olsa əla olardı. Ola bilsin ki, ona 5 ulduz reytinqi verəsiniz.
Mən bu oyunu bütün qəlbimlə sevirəm, onunla bağlı hər şey gözəldir və mən bundan həzz alıram. Amma mənə elə gəlir ki, müdirlər bir az çox sərtdir, platforma oyunçularında layiqəm və mən hələ də ən azı 5 saat 3-cü bossda ilişib qalmışam. Sadəcə düşünürəm ki, öləndə bütün müdiri yenidən işə salmaq lazım deyil.
Əvvəlcə bu oyun xoş idi, sonda "zəhlətökən müqəddəs inək". Bu çətin/mümkün olmayan məşhur oyunlara bənzəyir, lakin onu oynamağa çox vaxtım olmasa da, hələ də bu oyunu xoşlayıram. Bu layiqli oyunlar üçün hələ də 5 ulduz.
Bəli şirindir.................................
axmaq
Chú Mèo Không Tên Hành động ifp
Nameless Cat 9+. Embark on a journey as a cat. Yi Kwan Sze. 4.7 • 338 Ratings. $4.99; Offers In-App Purchases. iPhone Screenshots. Additional Screenshots.
Nameless Cat[Release] - 4PDA
Oyun heyrətamiz idi, çox da çətin deyildi, amma şübhəsiz ki, çətin idi musiqi və mühitlər heyrətamiz idi və sonluq yaxşı idi, heç bir korlanmadı, baxmayaraq ki, bunu özünüz üçün məğlub etməlisiniz
Yaxşı sənətdir, lakin cazibə qüvvəsi və nəzarət oyunu qeyri-mümkün edir, həmçinin hitbox onu oynamağı çox qıcıqlandırır
Bir qədər darıxdırıcı və naviqasiya etmək çətindir
Nameless Cat Darbības spēles qvg
SAMURAI II: VENGEANCE Arcade nxv
Bəyəndim amma elə hissələr var ki, demək olar ki, qeyri-mümkündür, ona görə sildim, amma çox əyləncəli oyun
Mən oyunda çox uzağa gedə bilmədim. vaxtımın çoxunu irəli getməyə sərf etdim.
kreativ və müsbət fikrimi yazmaq istəyirəm amma edə bilmirəm =.= redaktə: 3 ulduz çünki 13-3 lvl edə bilmirəm və bu lvl dəhşətlidir. Bu 2 aydır
Bu zaman abzaslardakı hərəkət ya eyni zamanda, ya da zaman ... непословичного типа, например, the fat is in the fire – быть беде; that cat.
Düzünü desəm, nəzarət çox pis idi. Onun sevimli qrafikası var, lakin mexanika yoxdursa, görünüş heç bir şey deyil
PDALIFE – игры и программы на Android, iOS, PSP. вернуться к странице ... Скачать » pdalife.ru/nameless-cat-android-a40429.html.
Əla oyun, çox xoşdur. Platformerləri sevən hər kəsə tövsiyə edərdim, mənim yeganə şikayətim reklamı izləmənizi istədikləri keçid məntəqəsidir, çünki bu, oyunu bəzən dondurur, lakin keçid məntəqəsini istəmirsinizsə, bunun qarşısını almaq olar.
Maraqlı hekayə xətti ilə əyləncəli, sadə bir oyundur. Mən ona 5 ulduz verərdim, amma bitirməmişəm
Bu, həqiqətən sevimli oyundur. Mən konsepsiyanı və estetikanı sevirəm. Bununla belə, oyun əsəbiləşə bilər. Səviyyələrin yarısı bir az lazımsız çətinləşir və siz ilişib qalırsınız. Bu, telefon oyunudur və sizdə işləmək üçün 3 düymə var, ona görə də kifayət qədər dəqiq olmaq çətindir və siz səviyyələri dəfələrlə təkrarlayırsınız. Oyunu bəyənirəm, bir müddət sonra əsəbiləşir.
Bu yaxşı oyundur, yaradıcı və kifayət qədər maraqlıdır. Yeganə nitpick odur ki, boss səviyyələri çox çətindir (bəlkə də mən pisəm, amma yenə də); bu, həqiqətən tez gedir və bir sıçrayışı əldən versəniz, hər şeyi yenidən başlamalı olacaqsınız. Bundan əlavə, oyun əladır
Çox əyləncəli oyun, lakin bəzi yerlər çox yorucudur, səhvə yer yoxdur. Bayraqlar və digər kürü işarələri də əsəbi ola bilər, çünki mən telefonumu bağlayanda, hətta oyundan tam çıxmadan da, bütün səviyyə sıfırlanır.
Mən onu Google playdən quraşdırdığım zaman Google Play üçün reklamlar.