Post by exlinlimembpar on Feb 16, 2022 2:51:29 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много издржљивости хацк ▞▞▞
▞▞▞ Lords Mobile: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Изгубљена сва статистика након поновне инсталације
Lords Mobile ยุทธศาสตร์ hvca
Данима нисам могао да уђем на свој налог. Делује као да се учитава, али онда не ради ништа. Деинсталиран је затим покушао да се поново инсталира, а сада то неће ни урадити.
Кул, игра!
Ниста треба мислим
Инспирисан за игру из рекламе, сада ми се свиђа! Лако се игра и пролази време! ***ажурирај***Играм већ скоро 4 године и дошло је до промене, осим ако не потрошите хиљаде долара, НИКАДА нећете успети у овој игри, увек ћете бити зезнути. Дакле, ако нећете потрошити гомилу новца на ову игру НЕМОЈТЕ је преузимати јер више није забавна за људе који не могу да потроше богатство.
Срање голо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Досади јако брзо..
Ок апк цоол
Одлична игра
Свака ствар у овој игри је најбоља на нивоу, али желим да игра буде ажурирана у вези са неколико ствари испод 1.) Можемо довести хероје до митског нивоа повећавајући његову/њену статистику 2.) Можемо надоградити драгуље на митске нивое повећање њихове статистике 3.) надоградња хероја на ранг 9 повећање команде и додатне статистике И последње и важније нове замке и трупе нивоа 6.) Замке нивоа 5 и трупе нивоа 6
Ради само на нет
топ
Није лоса игрица,мозе и боље
Инсталирао сам због реклама ☹. Игра нема смисла!!!
не свиђа ми се
Па до 20 јула само фортните да андроид
Играјући је од последње 2 године, у почетку је игра била сјајна, једна од најбољих онлајн стратешких игара са сјајном графиком. Али постепено је као да платиш за играње (то је велики трошак новца) ако не платиш без обзира колико си велики, бићеш нулти. И сво ваше време и новац ако сте их потрошили само губитак.
То је најгори случај игре типа паи-то-вин. Могла би бити најбоља игра икада - уништити чак и рачунарске игре, али систем паи-то-вин то убија. Такође, вечера расистичка игра
Mr. Meat: Horror Escape Room Παιχνίδια arcade xxe
Мало споро када први пут почнете, али вас на крају увлачи у авантуру.
Плати за победу. Није игра за одбрану торња. Ускоро постаје досадно и чекате веома дуго пре него што поново можете да играте .... осим ако не платите. Одговор програмера је да можете „уживати као слободну у игрању“, али у стварности не можете и ускоро ћете избрисати и ову игру. Сада од 2 до 1 звездице. Програмери не знају како да учине игру функционалном. Ниво 54 је био у стању да нападне састао се на нивоу 11. Напали су са само 400 јединица и 22.000 мојих јединица убијених (скоро свих). Каква безвредна игра.
Играју сјајни људи, замршен распоред игре, веома добро осмишљен. моја једина замерка је да има превише ажурирања, што обично изазива проблеме на различитим уређајима и да захтева превише радне енергије на различитим уређајима.
Играо сам ову игру од 3 године. Потрошили смо више од 5000$ у овој игрици, али последња 2 ажурирања су нас учинила да нисмо у могућности да се такмичимо са максималним играчима. Годину дана пре него што су дошли са т5, то значи да морате потрошити новац да бисте излечили своје трупе. Лол. Напредна истраживања чудесне битке и астралит су веома скупи. Никада нисам замишљао да дође ажурирање за које је потребно више архаичних томова од свих других истраживања. ИГГ је доказао да им је супер новац. Многи играчи су продали свој АЦЦ и ја такође одлазим. Збогом. Разочаран.
Одлицна
Lords Mobile: Tower Defense Strategi gvih
4 звездице јер се исплати за победу. Свакако можете уживати бесплатно, као и ја, али биће потребно веома доследно играње дуго времена да будете конкурентни другим играчима који не троше новац на ову игру. Они који то раде су недодирљиви за ф2п људе. Ажурирања су честа са новим садржајем редовно. Ако волите гринд игре, ова је савршена. Врло мало функција је блокирано за ф2п играче, а оне којима је потребно више времена да добију исте резултате, чак и премиум садржај се често може освојити.
Још једном проблеми ... се не повезују. А када се повежете, то је право у продавницу. Не буди тако похлепан. Знамо како да приступимо продавници када је потребно.
Ја ову игру скидам због цоинса
Ектра... али после одређеног нивоа, за даље напредовање доста новца треба улозити, тј. за напреднији ниво,неигра улогу знања и вештина,него колицина улозеног новца (назалост).
Одлична игрица
Не могу да уђем у игрицу а био сам имао ниво замка 14-15 а
Након ажурирања, суочавамо се са проблемом пријаве... Приказана је само порука о преузимању података.
Од ажурирања, игра наставља да затвара сервер! Дозволите нам да се што пре вратимо у наше првобитно Краљевство!!! Такође, дозволите нам да делимо шпијунске извештаје у ћаскању, јер морате да идете на другу платформу током битке ЈЕ СМЕШНО. Осим тога, стварам зависност и никада нисам трошио новац на овакву игру, али сада јесам и волим је! Али молим те поправи. Такође се додаје функција која показује да члан алијансе захтева одређене ресурсе!
Ебруд и"$74Несвсхирбс ргд с ГБ грилл гх Бунн сијалица го г дбфв ддбвит сирбди
Добра стратешка игра. Лако је разумети, попут мисије и игре уопште и препоручио бих је свима.
скинуо због 8 балл поол
Након нивоа 20, изградња и обука су спори и досадни
Играм ово мислим 4 године. Учинили су га много бољим за ф2п него што је био и стално додају нове мини игре и догађаје. У последње 2 године су то заиста појачали и учинили га бољим искуством. Не занима ме то као некада, али стални развоји ме терају да се враћам. Више нисам П2П и још увек ми је добро. У овој игри постоји тенденција панике као новог играча и позивам вас да не паничите. Бићеш добро и наћи ћеш своју нишу.
Дајем 3 звезде зато сто ми стално ислацу рекламу и видео у којем се мацујес против других али да ли је истина за тај фирст персон моде да се мацује
Добра игра! Играо се годинама! Можете играти као бесплатни за игру, али нема баланса са плаћеним играчима! Када сам први пут почео, била је боља равнотежа у игри, али сада са свим новим функцијама плаћања за играње бесплатно играње једноставно нема никакве шансе! Требају им године да откључају завршни садржај игре, а док то ураде, већ је више плаћено за играње садржаја! Ова игра као и све нове игре претворила се у јаму за новац! Надамо се да ће додати мало баланса!
Lords Mobile: Tower Defense Strateginiai apf
Одлиицна игрица
Игрица те јебе у мозак чекас сатима да би пресао Лв. Јебес ти то... Сјебо батерију колико сам чекао и играо